Søndag den 18. juli - Lørdag den 24. juli 2021

Fra jord til bord familiekursus (FULDT BOOKET - PT. VENTELISTE)

KURSET ER FULDT BOOKET. SKRIV TIL KONTAKT@KALOHOJSKOLE.DK FOR AT KOMME PÅ VENTELISTE. 

 

Tag på familiekursus i sommerferien med fokus på natur, råvarer, mad og udeaktiviteter. Her er voksne og børn - store som små - sammen om at udforske råvarernes rejse fra jord til bord. Alt sammen krydret med fælles aktiviteter, skønne udflugter og tid til afslapning og samvær 

I løbet af ugen kan du blandt andet opleve:

  • Jord-til-bord-værksteder: Kostalden, køkkenet, marken og skoven.
  • Fælles familieaktiviteter: Fællessang, SUP-boards, eventyrløb, dans, sport mm.
  • Fællesspisninger med fokus på gode lokale råvarer fra skolens økologiske områder. 
  • Afslapning, badeture og tid til udflugter til seværdigheder i Nationalpark Mols Bjerge.
  • Morgensamlinger, cafeaftner og masser af samvær. 

Se hele ugeprogrammet her. 

Højskoleliv midt i Danmarks smukkeste natur
Kalø Højskole er placeret ved Kalø Vig i Nationalpark Mols Bjerge med Kalø Økologiske Landbrugsskole som nærmeste nabo. De to skoler er i praksis sammenbyggede og har smukke skove, vandet og landbrugsskolens marker, stalde og drivhuse som nærmeste naboer. Her kommer du helt tæt på naturen og de råvarer, den tilbyder os. 

Vi har en fantastisk have, der indbyder til afslapning og udeaktiviteter, og som støder lige ned til vandet og den lokale marina: Derfor er naturen et naturligt afsæt for næsten alt, vi gør.

I løbet af ugen vil du sammen med din familie få fornemmelsen af det helt særlige højskoleliv. Med morgensamlinger og caféaftner, fællesspisninger, sang og samvær.

Praktisk og pris
Kurset arrangeres i fællesskab af Kalø Højskole og Kalø Økologiske Landbrugsskole. Målgruppen for kurset er familier med børn i alle aldre. 

Kurset koster 3.500 kr. for voksne og 1.750 for børn inkl. fuld forplejning. Dertil kommer et tilmeldingsgebyr på 500,-, der ikke refunderes ved framelding. Dog tilbagebetales der, hvis kurset ikke kan gennemføres pga. Covid-19.

(KURSET ER FULDT BOOKET - SKRIV TIL KONTAKT@KALOHOJSKOLE.DK FOR AT KOMME PÅ VENTELISTE).