Forstander

Kenneth Degnbol

Kenneth er højskoleforstander og står for at drifte og udvikle højskolen. Kenneth er cand. mag. i musik og historie, tidligere friskoleleder og har inden da været højskolelærer i 14 år som underviser i musik, filosofi, retorik, religion og politik. Privat bor Kenneth i den gamle smedje i Thorsager sammen med sin kone og børn, og i sin efterhånden sparsomme fritid skriver han kriminalromaner og sejler rundt i Kalø Vig i det gode skib Frigg.
Lærer

Morten Nielsen

Morten er outdoorholdets ankermand. Han er certificeret underviser i træklatring, mountainbiking, SUP og kano. Desuden arbejder Morten med elevernes fysik og mentalitet. Morten har bred erfaring med Outdoor. Herunder kan der nævnes 400 km med pulk i Grønland under Artic Challenge, udsendelser som soldat i Afganistan og arbejde som bestyrer af Club la Santas afdeling for vandsport. Privat bor Morten i Ebeltoft med sin kæreste.
Lærer

Thomas Andersen

Thomas er friluftsmand og eventyrer indtil benet! Med en lærer-og friluftsvejlederuddannelse i bagagen har Thomas sejlet rundt i store dele af verden. Han har en forkærlighed for træjoller, vikingeskibe, kajak, træklatring, fjeldski i det høje nord og gode historier. Udover at være lærer på Outdoor Ranger, underviser Thomas også i orienteringsløb, hvor han med ildhu guider højskoleeleverne ud i de omkringliggende skoves afkroge. Privat bor Thomas på Friland, i Feldballe med sin kæreste og 2 børn.
Lærer

Thomas Malling

Thomas er måske skolens mest aktive lærer: Han underviser i både Løbeklub, Boldspil, Badminton, Mountainbike, Kajak og Musik. Han er uddannet lærer og friluftsvejleder og er desuden kano- og kajakinstruktør. Han arrangerer gerne de skønneste friluftsture I Mols Bjerge med naturformidling, god mad, samvær og hygge som omdrejningspunkt. Og så bor han selv i Mols Bjerge med sin kone, fire børn og hunden Saga, som ofte er med på arbejde.
Lærer

Sophie Dolmer

Sophie er uddannet cand.mag. i Nordisk Sprog og Litteratur samt Religionsvidenskab. Hun underviser primært i dansk sprog, men får også klemt både løb og strik ind blandt højskolens valgfag. Sophie bor i Aarhus med sin kæreste Emil, der gerne finder hende i kast med et kreativt projekt eller en god roman.
Lærer

Marie Gravesen Cox

Marie er underviser på linjefaget GRO og det populære valgfag Sank. Marie er uddannet inden for permakultur og bor i et tinyhouse på 19 m2, som hun selv har bygget, på Djursland med sin mand og to katte. Hun har tidligere undervist på bl.a. Ry Højskole og Højskolen på Mors samt arbejdet på det regenerative landbrug Myrrhis, som holder til i økolandsbyen Friland. Hun bruger gerne sin fritid på at dyrke og bygge på sit 1,6 hektar store landsted - og på at formidle sin store viden om permakultur, grøn omstilling og det gode bæredygtige liv. Nå ja, og så er hun faktisk cand. mag. i teater og performancestudier og har arbejdet ti år hos den kongelige ballet!
Lærer

Jennifer Apave

Jennifer har rødder i Mauritius og er opvokset i Canada. Jennifer er en ren energibombe og hun får hurtigt arrangeret spændende ture og arrangementer når hun eksempelvis har weekendvagt. Jennifer bor i Knebel med sin mand og deres søn. Jennifer er uddannet i international udvikling fra Aalborg Universitet. Jennifer underviser i et hav af forskellige valgfag - fra sport og Yoga til Krea.
Lærer

Michael Kruse Nielsen

Michael underviser på Dannelsesrejsen, hvor kulturens og samfundets problemer sættes under debat - samt i højskolens fællesfag Naturperspektiv med fokus på vores natursyn og filosofien og etikken bag. Michael er tillige en entusiast ud i litteratur og film, hvilket han gerne ivrigt pådutter og diskuterer med skolens elever - blandt andet i højskolens filmklub. Han er uddannet i historie, idéhistoire og tysk fra Aarhus Universitet.
Lærer

Helene Aggerbeck Biering

Det kribler i Helene for at lære nye kulturer at kende og forstå, hvorfor mennesker tænker, som de gør. Derfor er hun i sit es, når hun underviser på Dannelsesrejsen, Dansk Sprog og Kultur og i Naturperspektiv. Helene elsker højskoleverdenen og har tidligere arbejdet på både Silkeborg Højskole og Askov Højskole. Helene underviser også i valgfaget Sport og Leg. Helene er uddannet antropolog og bor sammen med Esben og deres to små drenge Sebastian og Adam.
Underviser

Jon Lindberg Jensen

Jon underviser blandt andet i mentale og praktiske teknikker til at klare sig i vildmarken. Måske genkender du Jon fra DR's "Alene i Vildmarken"? Her vandt han nemlig hele molevitten. Jon arbejder ved siden af højskolen freelance med outdoorkurser. Privat bor Jon i Saltum med sin familie.
Underviser

Vega Fersbye

Vega er en af vores naturnørder - i ordets allerbedste betydning. Hun underviser i medicinske urter og fremstilling af naturlige plejeprodukter, og så er hun en mester ud i sankningens kunst. Hun er uddannet økologisk landmand og driver desuden virksomheden Urtica Botanica og Jordens Skole ved siden af sit arbejde på højskolen.

Køkkenleder og underviser

William Malloul

William er højskolens kok, som sørger for sund, spændende og lækker mad til alle måltider. Han har tidligere arbejdet som restaurantchef og selvstændig på restauranter i bl.a. Aarhus og Israel. Han underviser desuden i valgfaget Globalt Køkken, hvor vi laver mad fra hele verden. Foruden kærlighed til krydderier og kokkerier, elsker William også rockmusik, så man kan altid høre, når han er på arbejde i køkkenet... William bor i Egå med sin familie.
Kok

Jacob Juhlsen Rehmeier

Jacob er udlært kok med rødder i restaurationsbranchen og har arbejdet på forskellige gourmetrestauranter i både København, Silkeborg og Frankrig. Jacob brænder for hjemmelavet økologisk mad, som gerne må være vegetarisk eller vegansk. Jacob bager det lækreste brød og er gerne eksperimenterende, når det gælder nyudvikling i højskolens køkken. Jacob har sin egen køkkenhave og elsker at spille guitar.
Køkkenmedhjælper

Jol Zugman

Jol er en del af højskolens køkkenpersonale. Med rødder i Argentina, Polen og Israel laver han lækker og spændende mad fra hele verden til vores elever. Han elsker generelt mad med masser af farver og krydderier – og så er han vild med at lave flotte anretninger. Jol er nemlig også ved at uddanne sig til indretningsarkitekt.
Køkken

Ahmad Alahmad

Ahmad var oprindeligt elev på Dansk Sprog og Kultur linjen, men gjorde sig så positivt bemærket i sin praktik på Restaurant SMAG, at han d. 1. januar 2018 blev ansat i køkkenet. Ahmad har tidligere været kok på restauranter i Tyrkiet og Syrien. Ahmad bor i tjenestebolig på højskolen.
Pedel og underviser

Andreas Hansen

Andreas er skolens pedel, som sørger for stort og småt på højskolen. Han er uddannet tømrer og har tidligere været elev på Kalø Højskole - og så er han et ivrigt jagt- og friluftsmenneske i sin fritid. På højskolen underviser han desuden i fag som Bushcraft og Håndværk samt Byg og Hyg.
Forretningsfører

Kate Kragh

Kate står for økonomien, men hjælper også med forskellige administrative og praktiske opgaver. Hun har styr på tingene, og er en del af skolens grundfjeld. Privat bor Kate i Ebeltoft og nyder at udvide sin horisont med en god bog.
Kontorassistent

Eva Hansen

Eva kan findes på skolens kontor, hvor hun med stort engagement hjælper eleverne med stort og småt. Eva holder styr på tilmeldingerne og svarer på henvendelser. Eva er cand. mag i tysk og historie.
Rengøring

Lena Pedersen

Lenas betydning kan ikke ikke overvurderes. Men ca. 90 mennesker, der har deres daglige gang på skolen, er der i høj grad brug for Lenas kyndige rengøring. Lena er oprindeligt fra Sverige, hvilket hendes fine svenske accent hurtigt afslører.