Vandrekursus – opdag Mols og omegn til fods

Vandrestøvler, store fortællinger, små anekdoter, grønne bakker, storslåede horisonter og fælles fodslag. Velkommen til Mols og omegn!

Vi skal sammen på vandreture og opleve det helt unikke istidslandskab i og omkring Nationalpark Mols Bjerge – med vild natur, charmerende lokaliteter, historiens vingesus og masser af eventyr. Vores erfarne, lokale friluftsguider bor i området og kender indgående alle de muligheder, som dette særlige hjørne af Danmark tilbyder. Ugen inviterer dig på forskellige ruter, der både udfordrer og begejstrer såvel erfarne som uerfarne vandrere – alt sammen krydret med historier og højskoleånd.

Glæd dig til vandreforedrag, højskolehygge, bålstemning, yoga, overraskelser og meget mere. Men glæd dig først og fremmest til at få en masse kilometer i benene og til at opleve et stykke af Danmarks smukkeste natur.

Hent hele ugeprogrammet her (pdf).

Der tages forbehold for enkelte justeringer i ugeprogrammet.

 

Praktisk
Kurset afholdes på Kalø Højskole, der ligger smukt ved Nappedam, Ringelmose Skov og Kalø Slotsruin i Naturpark Mols Bjerge. Skolen har en stor park med plads til afslapning og udeaktiviteter, og der er kun 200 meter til stranden.


Pris
Dobbeltværelse: 4.000 kroner + 500 kroner i tilmeldingsgebyr
Enkeltværelse: 4.500 kroner + 500 kroner i tilmeldingsgebyr
Hjemmeboende: 3.500 kroner + 500 kroner i tilmeldingsgebyr

Betalingsbetingelser

  1. Indmeldelsesgebyret refunderes ikke ved framelding.
  2. Kursusprisen refunderes ved framelding i indtil én måned før startdatoen for kurset. Ved senere afmelding refunderes beløbet ikke.

 

Tilmelding

Tilmeld dig ved at klikke på linket her

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til kurset eller dit kommende ophold på [email protected].

Skriv til os

Tilmeld dig