Søren Iversen

Søren er vores forstander, og han kender skolen ud og ind. Det skulle også lige mangle, når han har været på skolen i mere end 30 år. Mens alle lærerne er unge i gårde, er det Søren der bærer historien og traditionen, som skolens fornyelse hviler på.

Jon Lindberg Jensen

Jon underviser blandt andet i mentale og praktiske teknikker til at klare sig i vildmarken. Måske genkender du Jon fra DR's "Alene i Vildmarken"? Her vandt han nemlig hele molevitten. Jon arbejder ved siden af højskolen freelance med outdoorkurser. Privat bor Jon i Saltum med sin familie.

Morten Nielsen

Morten er outdoorholdets ankermand. Han er certificeret underviser i træklatring, mountainbiking, SUP og kano. Desuden arbejder Morten med elevernes fysik og mentalitet. Morten har bred erfaring med Outdoor. Herunder kan der nævnes 400 km med pulk i Grønland under Artic Challenge, udsendelser som soldat i Afganistan og arbejde som bestyrer af Club la Santas afdeling for vandsport. Privat bor Morten i Ebeltoft med sin kæreste.
Underviser og jagtkoordinator

Jesper Kjær Illeman

Jesper er konsulent ved Danmarks Jægerforbund. Han underviser og koordinerer i denne forbindelse Outdoor Ranger holdet angående den jagtlige undervisning. Jesper har en fortid som skytte og er uddannet vildtforvalter, herregårdsskytte og aborist.

Jennifer Apave

Jennifer har rødder i Mauritius og er opvokset i Canada. Jennifer er en ren energibombe og hun får hurtigt arrangeret spændende ture og arrangementer når hun eksempelvis har weekendvagt. Jennifer bor i Knebel med sin mand og deres søn. Jennifer er uddannet i international udvikling fra Aalborg Universitet. Jennifer underviser primært i engelsk og på "I form".

Karen Petry Groth

Karen underviser primært i dansk og i kulturfag. Karen er cand.mag i religionsvidenskab og har blandt andet arbejdet på forskningsprojekter i Kenya. Karen flyttede i sommeren 2019 ind i en medarbejderbolig på skolen, hvor hun bor sammen med sin kæreste.

Michael Kruse Nielsen

Michael har faglig baggrund fra Århus Universitet i historie og tysk, og han underviser mest i sproglige, samfundsmæssige og kulturelle fag på Dansk Sprog og Kultur. Desuden underviser han i Outdoor-holdets perspektiverende fag, hvor der ivrigt diskuteres natursyn, etik og filosofi.

Torkild Bisgaard

Torkild har igennem et liv undervist i dansk sprog og kultur på alt fra universiteter, sprogskoler, aftenskoler og højskoler. Torkild bor i Grenå med sin hund, som i øvrigt er en flittig og afholdt gæst på højskolen.
Direktøren for det hele

Singe

Forretningsfører

Thomas Bekker

Thomas står for økonomien, men hjælper også med forskellige administrative og praktiske opgaver. Thomas er desuden kreativ, bare ikke med regnskaberne! Derfor tegner han i sin fritid, og så holder han også meget af friluftslivet, hvor han bl.a. løber, vandrer, klatrer og SUP'er (Stand Up Padler).
Kontorassistent

Eva Hansen

Eva kan findes på skolens kontor, hvor hun med stort engagement hjælper eleverne med stort og småt. Eva holder styr på tilmeldingerne og svarer på henvendelser. Eva er cand. mag i tysk og historie.
Køkkenleder

Max Bering

Max er multikunster, og når han ikke laver cirkus eller spiller den smukkeste saxofon, sørger han i samarbejde med de øvrige køkkenmedarbejdere og restaurant SMAG i Ebeltoft for, at vi alle får noget godt at spise hver eneste dag.
Køkken

Ahmad Alahmad

Ahmad var oprindeligt elev på Dansk Sprog og Kultur linjen, men gjorde sig så positivt bemærket i sin praktik på Restaurant SMAG, at han d. 1. januar 2018 blev ansat i køkkenet. Ahmad har tidligere været kok på restauranter i Tyrkiet og Syrien. Ahmad bor i tjenestebolig på højskolen.
Pedel

Jørgen Hansen

Jørgen er smed og skolens pedel. Jørgen sørger sammen med de andre deltidspedeller for at højskolens bygninger og smukke udearealer er i god stand.
Rengøring

Lena Pedersen

Lenas betydning kan ikke ikke overvurderes. Men ca. 90 mennesker, der har deres daglige gang på skolen, er der i høj grad brug for Lenas kyndige rengøring. Lena er oprindeligt fra Sverige, hvilket hendes fine svenske accent hurtigt afslører.