Har du brug for at tanke ny energi på Kalø?

Er du ramt af stress eller oplever du symptomer på stress? Så tilbyder Kalø Højskole et særligt tilrettelagt forløb til nedsat pris, hvor vores skønne omgivelser danner ramme for at finde indre ro.

 

Hvad indeholder forløbet?

Forløbet er tilrettelagt som et langt kursus, hvor du vælger et linjefag, valgfag og studierejse på lige vilkår med dine medkursister. Dit kursus vil dog også bestå af:

  • Et valgfag i psykologi, hvor vi undersøger teorierne og bliver klogere på menneskets psyke. Og så arbejder vi i praksis med vores egen mentale trivsel gennem teknikker som mindfulness og meditation.
  • Et fag, hvor vi på forskellig vis bruger naturen som rum til at finde ro. Skovene, vandet og Mols Bjerge omkring danner en ideel ramme til at kigge indad og udad, alene og i fællesskab. 
  • En række interviews, hvor en fagperson før, under og efter forløbet vil interviewe dig og undersøge effekterne af opholdet.

 

Hvad koster forløbet?

Vi tilbyder 500 kroner i rabat på ugeprisen, så du i stedet for 1700 kroner blot betaler 1200 kroner per uge. Dertil kommer indmeldelsesgebyr på 1000 kroner og en studierejse til 4000 kroner.

 

Hvad kræver forløbet?

Der er plads til 10 kursister i efteråret 2024 (19 uger). For at komme i betragtning til en af pladserne skal du:

  • være fyldt 30 år.
  • skrive en motiveret ansøgning på 1 A4-side, hvor du beskriver din oplevelse med stress.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv endelig til kontakt@kalohojskole.dk eller ring til os på telefon 86371286.