Ro og nærvær med mindfulness

Vi inviterer igen i år på fem dages retreat på højskolen ved smukke Kalø omgivet af vand og skove. På kurset bliver du grundigt introduceret til forskellige aspekter af mindfulness af en certificeret mindfulnessinstruktør, og du lærer at meditere og dyrke yoga mindfuldt.

Oplev blandt andet
– Guidede meditationer og mindful yoga ved certificeret instruktør.
– Sansemeditation, morgenbadning og rolige gåture i den skønne natur omkring Kalø.
– En hel dag i stilhed hver for sig med meditation, mindful yoga, gåtur, fællesspisning i stilhed og foredrag om meditationens kraft.

Hent detaljeret program her

Få mindfulness ind i din hverdag
Kurset er for alle, der har lyst til at finde mere ro og nærvær i hverdagen. Det kræver hverken forudgående kendskab til meditation eller mindful yoga, der er en meget blid form for yoga, som alle kan være med til.

Som afrunding på kurset får du hjælp og inspiration til, hvordan du selv kan sammensætte et dags- og ugeprogram, så du kan vedligeholde din nye, mindfulde praksis og fortsat finde ro, når hverdagen sætter ind.

Praktisk
Kurset afholdes på Kalø Højskole, der ligger smukt ved Nappedam, Ringelmose Skov og Kalø Slotsruin i Naturpark Mols Bjerge. Skolen har en stor park med plads til afslapning og udeaktiviteter, og der er kun 200 meter til stranden.


Pris

Kr. 4.000,- inklusive kursus, overnatning, udflugter og fuld forplejning.
Dertil kommer et tilmeldingsgebyr på kr. 500,-, der ikke refunderes ved framelding.
Tillæg ved enkeltværelse: 500 kr.

Hjemmeboende kursister: kr. 3.500,-

 

Betalingsbetingelser

  1. Indmeldelsesgebyret refunderes ikke ved framelding.
  2. Kursusprisen refunderes ved framelding i indtil én måned før startdatoen for kurset. Ved senere afmelding refunderes beløbet ikke.

 

Tilmelding
Tilmeld dig ved at udfylde formularen her. 

 

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til kurset eller dit kommende ophold på [email protected]

Skriv til os

Tilmeld dig