Maden

Måltiderne er en vigtig del af højskolens daglige rytme og hjemlige fornemmelse. Derfor bruger vi både meget tid og energi på at spise sammen og prioriterer, at maden skal være en oplevelse for sanserne.

I hverdagene spiser vi et stort varmt måltid til frokost og forskellige kolde og lune retter til aften. I weekenderne spiser vi stor brunch fra kl. 11.00 og et varmt måltid mad til aften.

Vores dygtige køkkenpersonale laver sund og varieret mad med fokus på det grøntsagsbaserede køkken og hjemmelavede produkter. Vi spiser for det meste vegetarisk, men indimellem kan der også være fjerkræ eller fisk på menuen.

Fælles for alle frokostmåltiderne er, at vi hele tiden forsøger at bevæge os i en mere bæredygtig retning, hvor vi udfaser fødevarer med særligt højt klimaaftryk, mindsker madspild og øger andelen af økologiske varer.

Jævnligt vil man også finde grøntsager fra højskolens egen køkkenhave på menuen, ligesom vi ofte serverer vores egne syltede eller fermenterede grøntsager, hjemmelavet marmelade, saft, surdejsbrød mm. Vi arbejder hele tiden på at skabe en større og tættere forbindelse mellem jord og bord.

Det er selvfølgelig også muligt at vælge udelukkende vegetarisk eller vegansk kost, ligesom køkkenet også meget gerne tager hensyn til særlige kosthensyn eller allergier.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om maden og de forskellige muligheder for specialkost.

MØD VORES MADSNEDKERE

William Malloul
William er højskolens køkkenleder og kok, som sørger for sund, spændende og lækker mad til alle måltider. Han har t Læs mere
Jacob Juhlsen Rehmeier
Jacob er udlært kok med rødder i restaurationsbranchen og har arbejdet på forskellige gourmetrestauranter i både Kø Læs mere
Anna Kiel Rughave
Ahmad Alamad
Ahmad er skolens altmuligmand og er en stor hjælp i både køkkenet, pedelleriet og rengøringen. Han kommer oprindeli Læs mere

PRISER

Læs mere

BESØG OS

Book her

TILMELD DIG

Tilmeld dig

Skriv til os

Tilmeld dig